Return to flip book view

SOCIAL IMAGE PRESENTATION

Page 1

Præsentation Social ImageMarketing mulighederAllan Loumann Lissau, Social Image

Page 2

Social ImageSocial Image etableret i 2010Reklamebureau Specialiseret i Facebook: *Rådgivning, annoncering og strategi udvikling*Rekruttering af medarbejdereVores motto: "Share the Knowledge"

Page 3

Vores missionSocial Image skal tilføre ethvert projekt merværdi, således at de satte mål bliver nået. Vi ønsker en ærlig og åben dialog med vores kunder, hvor vi tager udgangspunkt i kundens aktuelle situation og behov.Social Image arbejder ansvarligt og samvittighedsfuldt med hver eneste opgave - og finder den løsning, der tjener kunden bedst. For os er det et must at kunne gennemskue og løse komplekse udfordringer for kunden. Derfor stræber vi efter altid at have både omfattende teknisk viden, men også indsigt i relevante samfundsforhold.

Page 4

Specialiseret i Facebook● Facebook rådgivning● Facebook Analyse● Facebook & Instagram Strategi● Annoncering på Facebook● Rekruttering via Facebook● Etablering af landingssider til kampagner● Facebook Management og distribution● Reputation Management● Facebook kommunikation

Page 5

Facebook annonceringSocial Image har er specialiseret i resultat skabendeFacebook salg og rekrutterings kampagner.Vi skaber kampagner i samarbejde med kunderne, således at målsætninger opnås.Et speciale er rekrutterings kampagner som målrettet finder de rigtige medarbejdere til din virksomhed.Kampagne længde efter kundens ønske.

Page 6

Facebook annonceringKlargøring*Møde*Tilbud fremsendes *Opstartsrapport1 måned*Igangsætning af kampagne*Fortløbende tilretning og kontrol*Kunde portal 2 måned*Rapport*Tilretning af kampagne 3 måned*Status møde*Support Afslutning*Slut rapport*Evalueringsmøde*Status møde*Support

Page 7

Facebook rekrutteringKlargøring*Jobbeskrivele udarbejdes*Målgrupper identificeres*Opstartsrapport1 uge*Igangsætning af job kampagne*Kampagne portal 2 uge*Rapport*Tilretning af kampagne 3 uge*Status møde*Support Afslutning*Afsluttende rapport*Evalueringsmøde*Status møde*Support

Page 8

CaseDBU - Dansk Boldspil UnionMÅL: Uddannelse af medarbejdereSocial Image har hjulpet med uddannelse af Facebook Manager. Målet var en både bred - men også detaljeret uddannelse i funktionen Facebook Manager.Sarah Hoffmann , Kommunikationskoordinator“Jeg var rigtig glad for, at kurset både indeholdte en bred gennemgang af facebook som medie, algoritmerne, der arbejdes ud fra, og funktionerne, som man med fordel kan benytte sig af. Derudover var det meget brugbart at lære mere om muligheden for annoncering gennem Facebook, og det var dejligt at få nogle konkrete værktøjer, som jeg kan tage med hjem og benytte til at optimere mit arbejde som Facebook Manager.”

Page 9

CaseDan DelektronMÅL: Rekruttering af montørerSocial Image har hjulpet med rekruttering af montører til både Jylland og Sjælland. Målet var skaffe kvalificerede ansøgere til en række stillinger, som indebar arbejde med sikkerhed i el-installationer.Dorthe Lykke Hansen, Konsulent“Synes godt nok det er flot med de mange klik kampagnen har givet. Vi søgte en ny medarbejder. Vi har fået mange gode ansøgere og for os er det jo det vigtigste..”

Page 10

CaseMarine HjemmeværnetMÅL: Rekruttering af soldaterSocial Image har hjulpet med rekruttering af soldater til Marine Hjemmeværnet. Målet var finde kvalificerede borgere til frivilligt arbejde ved FlottillerneJens Erik Jensen, Rekrutteringsofficer, Vejle/Juelsminde"Tusind tak. Det var yderst inspirerende og meget lærerigt."

Page 11

Firma infoFirmanavn: Social ImageEtableringsår: 2010Ejerforhold: Privatejet virksomhedIndehaver: Allan Loumann LissauAdresse: Damhaven 3B, 7100 VejleWebsite: www.social-image.dkBank: Frøs Herred SparekasseCVR: 25260481Revisor: Rathmann & Mortensen, Statsautoriseret

Page 12

Social ImageMarketing mulighederAllan Loumann Lissau, Social Image